با مصرف سیب، سطح کلسترول و قند خون خود را مدیریت کنید

فواید سیب برای سلامتی بدن چیست و چگونه این میوه معجزه‌آسا شما را از بیماری‌ها محفوظ نگه می‌دارد؟ خواص سیب فقط به ویتامین‌های موجود در آن محدود نمی‌شود؛ این میوه سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به کاهش کلسترول، تنظیم قند خون و پیشگیری از بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان و دیابت نوع ۲ یاری می‌دهند.

به نقل از بهداشت نیوز، مردم در نقاط مختلف دنیا به خاطر طعم و تنوع بی‌نظیر سیب آن را می‌پسندند و به طور سالیانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون تن از این میوه تولید می‌شود. این میوه محبوب، منبع غنی از ترکیبات گیاهی مانند فلاوانول‌ها است که تأثیر بسزایی در حفظ وزن مناسب و کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی دارند.

یکی از کلیدی‌ترین ترکیبات موجود در سیب، فیبری به نام پکتین می‌باشد. این فیبر کارآمد در کاهش سطح کلسترول مضر (LDL) خون مؤثر است و با کاهش جذب قند و چربی از رژیم غذایی، به تثبیت سطح قند خون کمک می‌کند. این ویژگی، خواص سیب را برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند یا در معرض آن قرار دارند، ارزشمندتر می‌سازد.

نتایج تحقیقات علمی نیز این موارد را تأیید می‌کنند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داد افرادی که به طور منظم سیب مصرف می‌کنند، ۱۸ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند. هم‌چنین مطالعه‌ای دیگر در سال ۲۰۲۲ به وضوح نشان داد که مصرف سیب و محصولات آن می‌تواند به طور مؤثری سطح کلسترول در بدن را کاهش دهد.

توانایی سیب در جلوگیری از بیماری‌ها به همین جا ختم نمی‌شود. به لطف ترکیبات فعال زیستی و فیتوشیمیایی، یک الگوی غذایی سالم که شامل سیب باشد، می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را تا ۴۰ درصد پایین بیاورد. برخی تحقیقات به‌ویژه، ارتباط بین مصرف سیب و کاهش

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا