چگونه یک فروشگاه اینترنتی حرفه‌ای بسازیم؟ اصول و ابزارهای لازم

 

فروشگاه اینترنتی یکی از کانال‌های فروش پر پتانسیل برای درآمد بالا است، اما برای موفقیت در آن، باید اصول اولیه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را بدانید.

بسیاری از افراد بدون اینکه تحقیقی انجام دهند،‌ به سمت راه اندازی فروشگاه اینترنتی یا آنلاین شاپ می‌روند. واقعیت هم این است که برای ساخت فروشگاه اینترنتی سختی زیادی ندارید، اما باید راه‌های مختلف آن را بشناسید تا بهینه‌ترین مسیر را برای خود انتخاب کنید. اگر می‌خواهید با اصول پایه ساخت یک فروشگاه اینترنتی و راه‌های مختلف آن آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنیم ادامه این مقاله را از دست ندهید.

چه راه‌هایی برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی وجود دارد؟

زمانی که تصمیم به راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی می‌گیرید، باید راه‌های مختلف آن را نیز پیدا کنید. هر کدام از روش‌های ساخت فروشگاه اینترنتی مزایا و معایب خودشان را دارند و راه‌های بازاریابی اینترنتی نیز برای آن‌ها متفاوت است. با این حال فروشگاه اینترنتی را به طور کلی به دو روش می‌توان ساخت:

  1. ساخت یک وب سایت فروشگاهی
  2. ساخت یک آنلاین شاپ در شبکه‌های اجتماعی

روش‌های بالا هر کدام مزایا و سختی‌های خاص خودشان را دارند، با این حال نمونه‌های موفق بی‌شماری در هر دو روش بالا وجود دارد که نشان می‌دهد در صورت درست کار کردن در هر کدام از آن‌ها می‌توان یک فروشگاه اینترنتی اصولی را ایجاد کرد.

 

 

 

ساخت سایت فروشگاهی

اولین روش اصولی برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی حرفه‌ای، این است که یک سایت فروشگاهی برای خود ایجاد کنید. به طور کلی سه راه برای ساخت سایت فروشگاهی پیش روی شما قرار دارد:

  • ساخت سایت فروشگاهی اختصاصی
  • ساخت سایت فروشگاهی با فروشگاه سازهایی مثل ووکامرس یا پرستاشاپ
  • ساخت سایت فروشگاهی با سرویس‌های فروشگاه ساز

هر کدام از روش‌های بالا می‌تواند یک فروشگاه اینترنتی قدرتمند را به شما تحویل دهد. با این حال هزینه ساخت سایت و سختی انجام کار در هر کدام متفاوت است. اگر بخواهید سایت خود را به صورت اختصاصی و با کدنویسی طراحی کنید، هزینه زیادی را باید متحمل شوید. از طرفی حساسیت این نوع پروژه‌ها نیز بالا است و انجام آن‌ها زمان نسبتا زیادی می‌برد.

ساخت سایت فروشگاهی با افزونه‌های فروشگاهی وردپرس مثل ووکامرس یا سیستم‌هایی مثل پرستا شاپ نیز از گزینه‌های محبوب فروشگاه‌های اینترنتی برای ساخت سایت است. هر چند از آنجایی که این سیستم‌های مدیریت محتوا متن باز یا اصطلاحا Open Source هستند، برای کار با آن‌ها نیاز به دانش فنی است.

در نهایت نیز ساخت سایت فروشگاهی با سرویس‌های فروشگاه ساز قرار دارد. این سرویس‌ها به طور تخصصی روی ساخت سایت فروشگاهی کار می‌کنند و ساده‌ترین روش برای ساخت یک سایت فروشگاهی به شمار می‌روند.

 

 

 

ساخت آنلاین شاپ در شبکه‌های اجتماعی

روش دیگری که برای ساخت فروشگاه اینترنتی وجود دارد این است که در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام فعالیت کنید. همین حالا هم بسیاری از آنلاین شاپ‌ها در این دو پلتفرم فعال هستند و درآمدهای خوبی نیز دارند، پس می‌توان نتیجه بگیریم که ساخت فروشگاه اینترنتی در آن‌ها می‌تواند گزینه جذابی باشد.

البته ساخت آنلاین شاپ در اینستاگرام و تلگرام ریسک‌هایی را به همراه دارد. استفاده از هر دوی این پلتفرم‌ها برای کاربران ایرانی محدود است، از طرفی زمانی که فروشگاه خود را در شبکه‌های اجتماعی می‌سازید ریسک از دست دادن پیج شما را تهدید می‌کند. به زبان ساده‌تر وقتی فروشگاه اینترنتی خود را روی شبکه‌های اجتماعی می‌سازید انگار یک مغازه اجاره کرده‌اید، در حالی که ساخت سایت به این معنی است که خودتان مالک آن فروشگاه هستید و دست بازتری دارید.

پس می‌توانیم نتیجه بگیریم که شبکه‌های اجتماعی پلتفرمی پر پتانسیل برای ساخت فروشگاه اینترنتی هستند، با این حال با ساخت سایت فروشگاهی اینترنتی می‌توانید تمام نگرانی‌های مربوط به فروشگاه اینترنتی در شبکه‌های اجتماعی را برطرف کنید.

نکته: برای استفاده از حداکثر پتانسیل هر دو روش ساخت فروشگاه اینترنتی، بهتر است که هم سایت بسازید هم در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشید. در این حالت می‌توانید محصولات خود را در پیج یا کانال خود قرار دهید و برای خرید مشتری را به سایت هدایت کنید.

بهترین راه برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چیست؟

حال که فهمیدیم چه راه‌هایی برای فروشگاه اینترنتی وجود دارد، می‌خواهیم بهترین و سریع‌ترین راه برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی را به شما معرفی کنیم. همان‌طور که اشاره کردیم، بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که یک سایت فروشگاهی بسازید و شبکه‌های اجتماعی را به آن متصل کنید. یعنی در اینستاگرام و تلگرام نیز پیج و کانالی مربوط به آنلاین شاپ خود ایجاد کنید و مشتریان را از‌ آن به سایت بکشانید.

 

 

 

ساخت پیج فروشگاهی کار سختی نیست و به راحتی و کاملا آنلاین می‌توان آن را انجام داد. اما طراحی سایت می‌تواند کمی چالش بر انگیز باشد. اگر سایت خود را با کدنویسی یا فروشگاه سازهای متن باز مثل ووکامرس بخواهید طراحی کنید، وقت و هزینه بیشتری از شما گرفته می‌شود. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که فروشگاه خود را با استفاده از سرویس‌های فروشگاه ساز ایجاد کنید تا یک سایت حرفه‌ای را در زمان کمتر و با قیمت مناسب‌تر ایجاد کنید.

مراحل ساخت سایت فروشگاهی با فروشگاه ساز

وقتی می‌خواهید سایت خود را با استفاده از سرویس‌های سایت ساز یا فروشگاه ساز ایجاد کنید، باید یکی از سرویس‌ها را انتخاب کنید. امروزه سایت سازهای ایرانی و خارجی قدرتمند بسیاری وجود دارند که می‌توانند شما در ساخت سایت فروشگاهی کمک کنند.

یکی از قدرتمندترین و بهترین راه‌ها برای ساخت سایت فروشگاهی، استفاده از فروشگاه ساز پرتال است. برای این کار ابتدا وارد سایت ساز پرتال شوید و گزینه «همین حالا شروع کنید» را انتخاب کنید. بعد از پاسخ به سوالات پرسش‌نامه‌ای که به شما نمایش داده می‌شود، در سایت ثبت نام می‌شوید و با توجه به نیازی که دارید یک سایت تستی هفت روزه برای شما ایجاد می‌شود.

این فروشگاه ساز سیستم مدیریت محتوای کاملی دارد که تمام بخش‌های سایت را می‌توان با آن مدیریت کرد. از طرفی ساخت سایت و مدیریت آن در پرتال، نیاز به دانش فنی خاصی ندارد و همه موارد در آن به شما آموزش داده است. همچنین تیم پشتیبانی ۲۴ ساعته پرتال در کنار کاربر است که همین مسئله کار را برای ساخت یک سایت فروشگاهی ساده می‌کند. پرتال زیرساخت فنی قدرتمندی نیز دارد که باعث می‌شود تا سایت‌های ساخته شده روی بستر آن، از کیفیت مناسبی بهره‌مند باشند.

 

 

 

خلاصه مطلب

در این مطلب بهترین راه برای راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی مورد بحث قرار گرفت. به عنوان یک راه حرفه‌ای و سریع، ساخت یک سایت فروشگاهی و اتصال آن به شبکه‌های اجتماعی پیشنهاد شد. این اقدام نه تنها امکان ایجاد یک فروشگاه اینترنتی حرفه‌ای را فراهم می‌کند، بلکه به شما این امکان را می‌دهد تا با استفاده از ترکیبی از وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی، بهترین بازاریابی و فروش را برای محصولات خود داشته باشید.

منبع: https://www.portal.ir/necessary-licenses-for-online-store

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا