غذاهای محلی توکیو: از سوشی تا رامن
ژاپن همیشه شهر ترینها بوده است. منضبطترین مردم، تمیزترین و مرتبترین شهر، برترین سیستم اداری و آموزشی و ترینهای دیگری که نام بردن از هر کدام از آنها از حوصله این مطلب خارج است و نام نبردن از آنها میتواند ظلمی آشکار در حق این کشور و مردمان آن باشد. یکی از این بهترینها در سرزمین ژاپن، مواد اولیه، غذاها و خوراکیهای این کشور بوده که به هیچ نقطه دیگری از جهان شباهت نداشته و صرفاً منحصر به ژاپن هستند. حالا ما اینجا هستیم تا در یک سفر کوتاه به سرزمین خورشید تابان، شما را با غذاهای بینظیر آن بیشتر و از نزدیکتر آشنا کنیم.
تور توکیو و سفر به سرزمین خوشمزهترین خوراکیها
تور توکیو را اگر انتخاب کردید، مطمئن باشید که شکم گردی در ژاپن به یکی از تفریحات مضاعف شما تبدیل خواهد شد. مردم ژاپن هم به لحاظ فرهنگ و آداب و رسوم و هم به لحاظ سنتهایی که در تهیه و سرو غذا دارند، زبانزد خاص و عام هستند و از قوانین و مقررات اصیل و متفاوتی پیروی میکنند. جالب است بدانید که ژاپنیها حتی برای غذاهای خود هم فرهنگ و رسوم جذابی دارند که سبب شده در تمام جهان معروف و مشهور شوند.
این شما و این لیستی از خوشمزههای ژاپنی!
سوشی معروف
اولین غذایی که قصد معرفی آن را داریم، سوشی نامیده میشود. سوشی نماد ژاپن است و در بسیاری از رستورانهای معتبر و معروف ایرانی هم میتوانید این غذا را نوش جان کنید. اما واقعیت این است که نوش جان کردن سوشی ژاپن در سفر با تور توکیو کجا و چشیدن طعم این غذا در رستورانهای ایران کجا ؟! درست مثل این است که کله پاچه یا کوفته تبریزی را در ژاپن سرو کنند و مدعی باشند که همان طعم اصیل غذاهای ایرانی در کشور ایران است.
غذای جذاب سوشی نماد کشور ژاپن است که به لحاظ کیفیت، تنوع و خاص بودن مواد اولیه در هنر آشپزی ژاپن حرف اول را میزند. غذایی بسیار ساده که اگر به خوردن ماهی خام طعمدار علاقه دارید، در سفر خود به ژاپن نباید آن را از دست بدهید. این غذا را از فشرده کردن برنج پخته و نرم شده در کنار ماهی خام طعمدار آماده میکنند که در یک لایه از جلبک پیچیده شده و برش خورده است. حتی ظرافت تهیه این غذا هم در فرهنگ و سنتهای ژاپن جایگاه ویژهای دارد. فراموش نکنید که سوشی در ژاپن غذای بسیار لوکس محسوب میشود.
سوپ داغ میسو
غذای لذیذ بعدی که در تور باید حتماً آن را امتحان کنید، سوپ میسو نام دارد. این سوپ هم از غذاهای سنتی ژاپن محسوب میشود که از ترکیب خوراکیهای دریایی و سبزیجات آن را آماده میکنند. ضمن اینکه در تهیه آن مانند بیشتر غذاهای ژاپنی سس سویا هم نقش مهم و موثری دارد. این سوپ به قدری دوست داشتنی و پرطرفدار است که آن را در بستهبندیهای آماده در سوپر مارکتها هم میتوانید تهیه کنید. فقط کافیست کمی آب جوش آماده کرده و سوپ را در آن بریزید. بعد از نرم شدن مواد هم میتوانید آن را نوش جان کنید. سوپ میسو یک غذای سرشار از پروتئین و بسیار مقوی محسوب می شوند.
رامن معروف ژاپنی
بدون شک شما هم بارها و بارها نام غذای رامن را شنیدهاید. این غذای خوش طعم و کاملاً مشهور که اصالت و ریشه آن مربوط به چین است، در ژاپن بسیار مورد احترام بوده و همیشه در تمام کافهها و رستورانها سرو میشود. این غذا در اصل یک سوپ ارزان قیمت است که آن را با رشتههایی مخصوص طبخ و آماده میکنند. ضمن اینکه به دلخواه میتوانید از انواع سبزیجات، قارچ، گوشت و ادویهجات مختلف هم در این غذا استفاده کنید. این سوپ طعم لذیذی دارد، چون آن را به آرامی و بر روی حرارت کم میپزند. به همین دلیل تمام طعم و عطر مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و طعم خارقالعادهای به این غذا میدهد. همچنین در سوپرمارکتها هم این غذا را بصورت آماده در کنار آب جوش به مراجعین عرضه میکنند.
غذای متفاوت ساشیمی
بعضی از افراد غذای ساشیمی را با سوشی اشتباه میگیرند. این دو غذا شباهتهای بسیار زیادی به هم دارند. اگر با تور ترکیه عازم کشور ژاپن شدید، توصیه میکنیم که هم سوشی و هم ساشیمی اصیل ژاپن را نوش جان کنید تا به تفاوتهای میان این دو غذا پی ببرید. واقعیت این است که ساشیمی را از ماهیهای تازهای تهیه و آماده میکنند که آنها را به قطعاتی برش خورده و بسیار کوچک تبدیل کردهاند. ضمن اینکه این ماهیها حتماً باید در سس سویا قرار بگیرند و طعمدار شوند. در اغلب اوقات از یک سس مخصوص که از ترکیب سویا سس و یک رب مخصوص آماده میشود هم برای طعم بهتر غذا، استفاده میکنند. چاشنی این غذا هم از ترب سفید تهیه میشود که معمولاً به همراه ساشیمی آن رامیل میکنند.
تمپورای مخصوص ژاپن
آخرین غذایی که به عنوان غذاهای محلی و لذیذ ژاپن قصد داریم به شما معرفی کنیم، تمپورا نام دارد. فراموش نکنید که در تور توکیو این غذا را هم نوش جان کنید. تمپورا در دسته غذاهای بسیار اصیل ژاپن قرار دارد و مانند سایر غذاها، طرفداران آن بیشمار هستند. در تمپورا از مواد اولیه دریایی یعنی ماهیهای مختلف در کنار سبزیجات استفاده میشود. این مواد را بعد از آماده سازی در ترکیب تخم مرغ و آرد میغلتانند و سپس در تابهای مملو از روغن سرخ میکنند. در روش اصلی تمپورا حتماً باید با میگو آماده و سرو شود. ژاپنیها بر این باورند که میگوها را باید برای تهیه کردن تمپورا فقط با یک ضربه چاقو بریده و آماده طبخ کرد تا طعم واقعی این غذا خود را نشان دهد.
ژاپن و غذاهایی به تنوع یک کشور
سفر به کشور ژاپن و شرکت در تور توکیو شما را به قلب اصیلترین کشور جهان خواهد برد. همه چیز در این کشور در سر جای خود قرار دارد و اینجا زندگی معنایی متفاوت از خود را به شما نشان میدهد. توصیه میکنیم که در قلب نظم جهانی و در کشور ژاپن از شکم گردی و تجربه کردن غذاهای متفاوت این کشور غافل نشوید. غذاهای ژاپن هم به اندازه مردمان، فرهنگ و آداب و رسوم حاکم در این منطقه میتوانند شما را غافلگیر و البته به شدت حیرت زده کنند.