سپرده گذاری بلند مدت با احداث یک باغ تجاری بادام در بازار نهال ایران

 

اگر سرمایه ای دارید و می خواهید در یک زمینه امن آن را سرمایه گذاری کنید، ما بازار نهال ایران را به شما پیشنهاد می دهیم. بازار نهال ایران یکی از بهترین زمینه ها برای سرمایه گذاری شما است که می تواند در طولانی مدت سود زیاد و مستمری را به شما برساند.

درست مانند هر سرمایه گذاری دیگری، سرمایه گذاری در بازار نهال ایران هم نیازمند دانش و آگاهی فراوان است. در واقع بدون دانش و آگاهی در هیچ زمینه ای نمی توانید یک سرمایه گذاری موفق داشته باشید؛ اما خوشبختانه چند و چون باغداری ساده است و برای اطلاع از آن کافیست چند دقیقه ای از وقت خود را در اختیار ما قرار دهید.

بهترین نهال های بادام در بازار نهال ایران را بشناسید

برای داشتن یک سرمایه گذاری سودمند در بازار نهال ایران، بهتر است که سراغ بهترین و پربارترین نهال های بادام بروید. نهال های بادام پربار به گفته برخی از منابع معتبر همچون ویکی هو، ویکی پدیا، ویکی کشاورز و نهالستان نهالوند به شرح زیر هستند:

نهال های بادام تونو

نهال های تونو در دسته نهال های اقتصادی قرار می گیرند. این نهال های ایتالیایی سالانه نزدیک به ده کیلوگرم بادام تولید می کنند؛ اگر در باغداری تجربه ای نداشته باشید احتمالا فکر کنید که ۱۰ کیلوگرم بادام چندان زیاد نیست. با این حال بهتر است بدانید که هر میوه بادام نزدیک ۴ گرم وزن دارد و ۱۰ کیلوگرم بادام مقدار قابل توجهی به نظر می رسد.

نهال های تونو شرایط خاصی برای رشد خود نیاز دارند، این نهال ها در همان سال اول به باردهی می رسند؛ اما باردهی آن ها اقتصادی نیست و تقریبا بعد از دوره بلوغ خود باردهی اقتصادی خود را آغاز می کنند.

شرایطی که این نهال ها برای رشد نیاز دارند، شامل آبیاری منظم، توجه به ارتفاع مناسب منطقه از سطح آب های آزاد و همچنین فاصله بین نهال ها می شود. نهال های تونو باید هر ۲۰ روزیکبار آبیاری شده، در ارتفاع بین ۱۰۰ تا ۳۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا کاشته شوند و فاصله کاشت آن ها از یک دیگر به زیر ۴ متر نرسد.

نهال های بادام مامایی

این نهال ها هم درست مانند نهال های تونو در دسته نهال های اقتصادی قرار می گیرند؛ چرا که در سال بالغ بر ۱۵ کیلوگرم بادام تولید می کنند و همانطور که در بالا هم اشاره کردیم این میزان تولید بادام برای یک درخت فوق العاده است.

نهال های مامایی قابلیت کاشت در مناطق سردسیری را دارند؛ چرا که علاوه بر اینکه در دسته نهال های اقتصادی قرار می گیرند، می توان آن ها را نوعی نهال دیرگل هم دانست. نهال های دیرگل بعد از اتمام سرمای بهار به شکوفه دهی می رسند و این مسئله باعث می شود، سرما روی میزان محصول دهی آن ها تاثیرای نداشته باشد.

البته به یاد داشته باشید که اگر می خواهید نهال های شما به میوه دهی برسند، باید هر ۲۰ روزیکبار طبق یک روتین منظم نهال های خود را آبیاری کنید. ضمن اینکه در هنگام کاشت نهال فراموش نکنید نهال ها را در فاصله ۴×۴ بکارید، در این صورت نهال های شما به خوبی رشد کرده و شکوفا می شوند.

نهال های بادام آذر

نهال های آذر هم جزو بهترین نهال های بادام در ایران به شمار می روند. این نهال ها شاید میوه زیادی تولید نکنند؛ اما میوه تولید شده توسط آن ها بسیار خوش طعم است و می توان آن ها را صادر کرد. البته به اشتباه تصور نکنید که نهال های آذر مقدار ناچیزی میوه تولید می کنند، محصول دهی سالانه نهال های آذر به حدود ۷ کیلوگرم می رسد.

ضمن اینکه این نهال ها به شدت در مقابل سرما مقاومت می کنند؛ از همین رو برای کاشت در مناطق سردسیری بسیار مناسب اند، تنها باید هنگام کاشت آن ها دقت کنید هر نهال با نهال های کناری خود ۴ متر فاصله داشته باشد.

اگر می خواهید سود قابل توجهی از سپرده خود بهره برداری کنید، نهال های پیوندی بخرید

نهال های پیوندی در حال حاضر در میان باغداران محبوبیت زیادی دارند، این نهال ها از بهترین نهال ها برای کاشت در باغات شما هستند و از قبل آن ها می توانید سپرده خود را چندین برابر کنید.

چندی از ویژگی‌های این نهال ها که به افزایش سود منجر می شوند، موارد زیر هستند:

  • عمر اقتصادی طولانی تر نسبت به نهال های بذری، نهال های پیوندی عمر اقتصادی بیشتری دارند و شما می توانید مدت زمان طولانی تری از آن ها محصول برداشت کنید.
  • اکثر نهال هایی که به آن ها نهال پیوندی گفته می شود، در دسته نهال های پاکوتاه قرار می گیرند. رسیدگی به چنین نهال هایی به دلیل کوتاهیشان ساده تر است.
  • نهال های پیوندی مقاومت بالایی در برابر عوامل زیست محیطی و بیماری های شایع در منطقه از خود نشان می دهند.
  • ریشه زایی فوق العاده از دیگر ویژگی نهال های پیوندی است که باعث می شود نیاز کمتری به کوددهی داشته باشند.

نکاتی که در باغداری می توانند برای افزایش سود شما مفید باشند

چند نکته ساده اما کاربردی می تواند شما را در باغداری به فرد موفقی تبدیل کرده و سود زیادی برای شما در پی داشته باشد. این نکات شامل موارد زیر هستند:

  • اول اینکه شما باید نهال های مورد نظر خود را از مراکزی معتبر تهیه نمایید.
  • دوم اینکه نهال های خود را با توجه به شرایط اقلیمی حاکم بر منطقه انتخاب کنید
  • سوم اینکه پیش از کاشت نهال ها شرایط و مواردی که برای کاشت آن نهال نیاز است را فراهم نمایید.
  • چهارم اینکه با نحوه رشد و نگهداری از نهال های مورد نظرتان آشنا شوید.
  • در آخرسعی کنید نهال هایی که از مجوزهای رسمی سازمان جهاد کشاورزی ایران برخوردارند را خریداری نمایید.

آسه آسه در راه باغداری با نهالوند قدم بردارید

برای آنکه به یکی از بهترین باغداران ایرانی تبدیل شوید ما پیشنهاد می کنیم به کمک نهالوند گام های خود را بردارید. نهالستان نهالوند جزو برترین نهالستان ها در خاورمیانه به شمار می رود، نهال های موجود در این نهالستان از کیفیت بالایی برخوردار هستند و شما می توانید مطمئن باشید با کاشت آن ها در باغ خود، در آینده یک باغ سرسبز و پربار خواهید داشت.

البته که تولید و عرضه نهال های باکیفیت تنها ویژگی مثبت نهالستان نهالوند نیست و شما می توانید از مشاوره رایگان مهندسین خبره در زمینه کشاورزی و باغداری این مجموعه هم برخوردار شوید. برای دریافت مشاوره رایگان تنها کافی است که به صفحه اصلی این وب سایت به نشانی اینترنتی nahalvand.com مراجعه نمایید. مشاورین خبره این مجموعه به شکل ۲۴ ساعته آماده خدمات رسانی به شما هستند.

البته نهالستان نهالوند مشخصات کامل تمامی نهال ها را در وب سایت خود درج کرده و با مطالعه این مشخصات حتی نیازی نیست از کسی مشاوره بگیرید. ویژگی های دیگری از نهالوند که بسیار مورد توجه قرار گرفته، شامل موارد زیر هستند:

  • ضمانت کالا پس از فروش
  • ارسال به سراسر ایران
  • قیمت رقابتی

نهالوند کمک دست شما خواهد بود

برای آنکه باغداری موفق شوید، باید تنها به نهالوند اعتماد کنید. نهالوند شاید تجربه ای کهن در زمینه فروش نهال بادام نداشته باشد؛ اما با توجه به اینکه در مدت زمان کوتاهی توانسته به یکی از صادرکنندگان نهال به خاورمیانه تبدیل شود، خود نشان از عملکرد فوق العاده این مرکز است.

ارتباط با ما : 09144801930 – 09144801940

آذربایجان غربی، میاندوآب کیلومتر 2 جاده مهاباد، 200 متر بالاتر از سیمین بال، نهالستان نهالوند

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا