سوختن باتری‌های تسلا، پاکسازی را در لس‌آنجلس را پیچیده می‌کند


با گسترش آتش‌سوزی‌های ویرانگر در لس آنجلس و تلاش‌های آتش‌نشانان برای مهار آنها، مشکلات جدیدی از جمله زباله‌های سمی ایجاد شد که حتی از خود آتش‌سوزی‌ها نیز خطرناک‌تر بودند.

باتری‌های لیتیومی موجود در خودروهای تسلا و دیگر اتومبیل‌های الکتریکی در حال سوختن، مواد سمی اضافی تولید کردند که نیاز به تمهیدات خاصی داشت و باعث تأخیر در بازگشت ساکنان به خانه‌هایشان شد.

به گزارش وب‌سایت لس آنجلس دیلی نیوز، جکی ایروین، یکی از اعضای مجلس قانونگذاری ایالتی، اشاره کرد که بسیاری از خودروهای منطقه دارای باتری‌های لیتیومی بوده‌اند و آتش‌نشان‌ها گزارش داده‌اند که این باتری‌ها به مدت طولانی‌تری از آتش‌سوزی‌های معمولی می‌سوزند.

طبق گزارش S&P Global Mobility، بیش از 431,000 خودروی تسلا در لس آنجلس وجود داشته‌اند و طبق داده‌های انجمن فروشندگان خودروهای جدید کالیفرنیا، تسلا مدل Y پرفروش‌ترین خودرو در این ایالت بوده است.

 




آتش‌سوزی باتری‌های لیتیومی نیاز به مقادیر بیشتری آب برای خاموش کردن دارد، بنابراین شرکت‌های تولید خودروهای الکتریکی دستورالعمل‌های ویژه‌ای برای نحوه برخورد با این آتش‌سوزی‌ها منتشر کرده‌اند.

به گزارش لس آنجلس دیلی نیوز، سید تسورو، معاون مدیر امور عمومی شهرستان، از ساکنان مناطق آسیب‌دیده خواست که از پاکسازی آوارها که ممکن است حاوی مواد سمی از جمله آزبست، سرب، جیوه و دیگر مواد شیمیایی باشند، خودداری کنند.

فرماندار کالیفرنیا، گاوین نیوسام، نیز اشاره کرد که ایالت هنوز در حال سازگاری با فناوری‌های جدیدی همچون باتری‌های لیتیومی است که می‌توانند در معرض دماهای بالا مانند آتش‌سوزی، خطرات استثنائی ایجاد کنند.

دو سال پیش، نیوسام فرمان اجرایی را امضا کرد که مطابق آن، تمام خودروهای فروخته‌شده در ایالت کالیفرنیا تا سال 2035 باید بدون آلایندگی باشند و این ایالت به یکی از پیشگامان در ذخیره‌سازی باتری تبدیل شده است.

 




رابرت رزنده، آتش‌نشانی که در زمینه خطرات باتری‌های لیتیومی تخصص دارد، اعلام کرد: «پروتکل‌هایی که برای آتش‌سوزی‌های سال 2023 در لس آنجلس ایجاد کرده‌ایم، به هیچ وجه با خطرات و چالش‌های فعلی قابل مقایسه نیستند.»

اداره بهداشت عمومی شهرستان لس آنجلس نیز دستورالعمل‌هایی صادر کرده است که طبق آن، حذف زباله‌های ناشی از آتش‌سوزی به روش‌های ناایمن ممنوع است و هرگونه عملیات حذف آوار باید تحت نظارت آژانس‌های مجاز انجام گیرد. وزارت بهداشت هشدار داده که احتراق مصالح ساختمانی مانند سایدینگ، کاشی و سیمان می‌تواند خاکستر خطرناکی ایجاد کند که حاوی آزبست و فلزات سنگین است و در صورت تماس با آن‌ها، سلامت عمومی به خطر می‌افتد.

مرحله اول پاکسازی شامل حذف مواد خطرناکی است که بیشترین تهدید را برای سلامت عمومی دارند، از جمله آفت‌کش‌ها، باتری‌ها، سوخت و دیگر مواد خطرناک که معمولاً جزو زباله‌های خانگی سمی به حساب می‌آیند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا