×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۱۳ اسفند , ۱۴۰۲  .::.   برابر با : Sunday, 3 March , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 113 خبر
طرز تهیه پنکیک جو دوسر؛ خوشمزه و مقوی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یکی از شیرینی‌های خوشمزه و در عین حال با دستور پخت ساده برای وعده صبحانه یا میان وعده پنکیک جو دو سر است. این پنکیک بافتی نرم دارد و عسل استفاده شده در آن موجب مقوی بودن این دسر شده است.
مواد لازم جهت تهیه پنکیک جو دوسر:
تخم مرغ ۱ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۴/۱ قاشق چای‌خوری
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
آرد جو دو سر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه پنکیک جو دو سر
در ادامه، رسپی پنکیک جو دو سر را مرحله به مرحله شرح داده‌ایم:

مرحله اول) تخم‌مرغ را با عسل و وانیل هم بزنید
ابتدا تخم‌مرغ را به همراه عسل و وانیل داخل ظرف مناسب ریخته و هم بزنید تا جایی که تخم‌مرغ از لختگی خارج شده و کاملا یک‌دست شود.

مرحله دوم) روغن کنجد و شیر را به مواد اضافه کنید

پس از هم زدن مواد، روغن کنجد را با شیر به باقی مواد افزوده و با هم زن دستی کاملا مخلوط کنید.

مرحله سوم) آرد و بکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید

آرد و بکینگ‌پودر را به همراه پودر دارچین دو مرتبه الک کنید، سپس ترکیب آرد را به مواد داخل کاسه افزوده و تا جایی که بافت مواد یکدست شوند هم بزنید.

مرحله چهارم) مایه پنکیک را داخل تابه بریزید

پس از هم زدن مواد، داخل تابه مقداری روغن ریخته و آن را چرب کنید. با کمک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید و بگذارید پنکیک حباب بزند. سپس پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

سپس پنکیک‌ها را داخل ظرفی چیده و روی آن را با موز و عسل تزئین کنید. اگر دوست دارید پنکیک کمتر پف کند می‌توانید بکینگ‌پودر را از مواد حذف کنید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.