شاهکاری از محققان ژاپنی/ این ساخت قاشق باعث کاهش مصرف نمک می‌شود!

به گزارش خبرآنلاین، یک شرکت ژاپنی، قاشقی تولید کرده که حاوی الکترودهایی است که با قرارگرفتن در دهان، مزه شوری غذا را افزایش می‌دهد. این شرکت درحال‌حاضر فقط ۲۰۰ قاشق الکتریکی را به صورت آنلاین و به قیمت ۱۲۷ دلار به فروش می‌رساند.

دیجیاتو نوشت: نحوه عملکرد این قاشق بدین صورت است که یک میدان الکتریکی ضعیف از قاشق عبور می‌کند و روی مولکول‌های یون سدیم روی زبان متمرکز می‌شود تا شوری غذا را افزایش دهد. این شرکت امیدوار است تا پنج سال آینده یک میلیون نفر در سراسر جهان این قاشق‌ها را خریداری کنند.

۴۷۴۷

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا