ژاپنی ها با این سلاح مخوف ۵۰۰ هزار نفر را قتل عام کردند!+ عکس

به گزارش پارسینه و به نقل از خبر آنلاین؛ علیرغم اینکه چین جمعیت زیادی دارد، آن‌ها هنوز در حال بهبودی از جنگ داخلی بودند، بنابراین ارتش آن‌ها چیزی نبود که شما آن را برای بزرگترین جمعیت جهان لایق بدانید. این هم به این دلیل بود که تمرکز آن‌ها بیشتر روی اقتصاد کشور بود نه ارتش.

ژاپنی‌ها در شرایط معکوس قرار داشتند، پس از جنگ در راه به دست آوردن منابع بسیار برای توسعه زیرساخت‌ها بودند. ارتش ژاپن دارای سلاح بود، اما نیروی انسانی کافی برای برنامه‌های فتح خود نداشت.

زمان آن فرا رسیده بود که امپراتوری ژاپن نوعی برنامه ریزی کند که روند پیروزی در جنگ دوم چین و ژاپن را تسریع بخشد. چیزی که به نظر من جالب است این است که چگونه امپراتوری ژاپن در سال ۱۹۳۸ از منظری متفاوت به جنگ نگاه کرد و تشخیص داد که سلاح گرم و باروت، به طور کلی، تنها چیز‌هایی نیستند که می‌توانند کشتار کنند.

ژاپنی ها با این سلاح مخوف ۵۰۰ هزار نفر را قتل عام کردند!+ عکس

راه خلاص شدن از شر دشمن با استفاده از قدرتمندترین ویژگی او در برابر او است، ژاپن فکر می‌کرد که اگر بیماری بسیار مسری را در یک منطقه پرجمعیت گسترش دهد، می‌تواند بر نیروی انسانی چین تاثیر گذارد؛ دانشمندان روی آلوده کردن کک‌ها به طاعون بوبونیک، یکی از بدترین طاعون‌هایی که بشر روی زمین دیده است، کار کردند که توسط باکتری Yersinia pestis ایجاد می‌شود. برنامه این بود که کک‌ها را از طریق بمب‌افکن‌های ارتفاع پایین در شهر‌های بزرگ چین پخش کنند.

این سرویس هوایی امپراتوری ژاپن بود که چین را با آن کک‌های آلوده به طاعون بوبونیک بمباران کرد. آن‌ها از بمب افکن‌هایی مانند میتسوبیشی G ۳ M برای پخش حشرات در بسیاری از مناطق مختلف چین استفاده کردند، با این حال، به طور استراتژیک به مناطق پرجمعیت‌تر مانند شهر‌ها ضربه زدند تا طاعون حتی سریعتر گسترش یابد. برخی از مورخان استدلال می‌کنند که این استراتژی استفاده از طاعون بوبونیک ممکن است آنطور که ژاپنی‌ها تصور می‌کردند مؤثر نبوده باشد، زیرا چین قبلاً در قرن هفدهم با این طاعون روبرو شده بود.

این حملات تا سال ۱۹۴۱ ادامه یافت و همه گیری حتی پس از پایان جنگ جهانی دوم گسترش یافت، زیرا ریشه کنی آن تنها در سال ۱۹۴۷ کامل شد. در تمام این سال‌ها گزارش شد که بیش از ۵۰۰۰۰۰ نفر در اثر طاعون بوبونیک جان خود را از دست دادند.

منبع: HISTORY OF YETERDAY

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا