تشخیص ADHD در میان بزرگسالان در حال افزایش است
محققان در مطالعهای که در مجله Psychiatric Research and Clinical Practice منتشر شده، گزارش دادند که تشخیص ADHD در بزرگسالان بین سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۳ پس از کاهش تقریباً ۱۱ درصدی از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ ، به میزان ۱۵ درصد افزایش یافته است.
در همان زمان، نرخ تشخیص ADHD در نوجوانان بین سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۲۳ ثابت مانده، بعد از کاهش ۲۶ درصدی بین سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۸.
به گزارش ایتنا، تیم تحقیقاتی به رهبری دکتر اریک مسیاس، رئیس روانپزشکی و علوم اعصاب رفتاری در دانشکده پزشکی دانشگاه سنت لوئیس، اظهار داشت که این روندها «احتمالاً به دلیل تأثیر پیچیده عوامل مختلف بر یکدیگر است».
به گفته محققان، آگاهی عمومی از ADHD بیشتر شده و این اختلال کمتر بهعنوان یک تشخیص منفی یا برچسب منفی شناخته میشود. علاوه بر این، دسترسی بیشتر به خدمات مراقبتهای بهداشتی میتواند منجر به افزایش تشخیصها شود.
محققان نوشتهاند: «با افزایش آگاهی در مورد علائم ADHD میان ارائهدهندگان خدمات بهداشتی، والدین و معلمان، احتمالاً موارد بیشتری شناسایی و تشخیص داده میشود.»
همچنین، گسترش دستورالعملهای تشخیصی برای ADHD ممکن است به این افزایش کمک کرده باشد.
برای انجام این مطالعه، محققان سوابق پزشکی بیش از ۱۴۴.۰۰۰ بیمار را از سیستم مراقبت بهداشتی خواهران سنت مری بررسی کردند که در ایالتهای ایلینویز، میسوری، اوکلاهما و ویسکانسین قرار دارند.
این مطالعه یکی از بزرگترین تلاشها برای بررسی تشخیصهای جدید ADHD در میان نوجوانان و بزرگسالان قبل، در طول و پس از همهگیری کووید است.
بر اساس گزارش کلینیک کلیولند، تشخیص ADHD در بزرگسالان دشوارتر است. علائم این اختلال در بزرگسالان میتواند شامل فراموشی، اهمالکاری، بیقراری مزمن، ناتوانی در پیگیری وظایف و جا گذاشتن مکرر اشیاء باشد.
محققان نتیجهگیری کردند: «یافتههای این مطالعه از تحقیقات آینده در شناسایی عوامل خطر قابل اصلاح، تضمین منابع درمانی کافی، توسعه مداخلات هدفمند و مقابله با نابرابریهای تشخیصی پشتیبانی میکند.»