اعتمادسازی در نهادهای مردمی، کلید وفاق ملی
ایسنا/قم مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم گفت: راهبرد اصلی احیاء اعتماد عمومی در جامعه به عنوان اولین گام راهبردی وفاق ملی اعتمادسازی در بین تشکلها است
حسین غریب، مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم، در گفتوگو با ایسنا، با توجه به افول نسبتا زیاد سرمایه اجتماعی و مقوله اعتماد در جامعه به واسطه ضعف های موجود در ساختارها و همچنین بروز آسیبهای گسترده اجتماعی و فرهنگی، لذا هم جریانهای مختلف کشور و همه عناصر تاثیرگذار در دولت و در خارج دولت باید در تلاش باشند تا اعتماد خدشه دار شده اجتماعی را احیا کنند.
وی ادامه داد: اگر عناصر و کارگزاران دولتی بتوانند با رویکرد اعتماد سازی در بین گروههای مختلف مردمی مخصوصا تشکلها و سمن ها اقدامات درست را با روشهای صحیح و کارآمد و موثر انجام دهند قطعا میتوانند در راستای وفاق ملی به درستی گام بردارند.
غریب تاکید کرد: راهبرد اصلی احیاء اعتماد عمومی در جامعه به عنوان اولین گام راهبردی وفاق ملی اعتمادسازی در بین تشکلها است، اینرسی تشکلها و دولتمردان باید شکل بگیرد تا حل المسائل مشکلات تدوین شود.
وی گفت: با توجه به اینکه تشکلها و سمنها حلقه واسط و میانی هستند و این نقش را در جامعه ایفا میکنند. لذا نقش حاکمیت و دولت و کارگزاران دولتی این است که با توانمندسازی و دانش افزایی و حرفهای سازی آنها به منظور افزایش مشارکت اجتماعی و کار اجتماع محور در جامعه با رویکرد احیاء مقوله اعتماد و افزایش سرمایه اجتماعی اقدامات لازم را معمول کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم، تصریح کرد: نگاه رنگین کمانی دولت به نهادهای اجتماعی و مردم پایه با رویکرد اعتماد سازی و تقویت مشارکت اجتماعی نیز از اقدامات بعدی در این زمینه است.
وی تاکید کرد: عدم اجماع جریانهای سیاسی و اجتماعی مختلف در خصوص دکترین و روشهای اجرای وفاق ملی؛ همچنین ضرورت تعدیل خواستهها و سلیقههای انحصاری و توجه بیشتر به صرفه و صلاح اسلام و نظام و کشور از جمله موانع در مسیر دستیابی به وفاق ملی است.
انتهای پیام