این سه ماده غذایی توانایی سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهند

طبق گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین، شیوع ویروس‌های متفاوت در فضا و ظهور انواع سرماخوردگی‌ها و آنفلوآنزا، به طور چشمگیری سیستم ایمنی را تضعیف کرده و ضرورت تقویت این سیستم در حال حاضر به شدت احساس می‌شود.

با این حال، استفاده از انواع قرص‌ها، داروها و مولتی‌ویتامین‌ها به تنهایی برای رفع این مشکل و تأمین ایمنی بدن کافی نیست. بلکه با ایجاد تغییراتی در تغذیه و تمرکز بر مصرف میوه‌های فصل زمستان، به ویژه میوه‌های خشک که سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند، می‌توان در افزایش ایمنی بدن مؤثر واقع شد. در این مقاله به بررسی ۶ میوه خشک سالم که برای رژیم غذایی پاییزی و زمستانی ضروری به شمار می‌روند، می‌پردازیم.

بادام

بادام به عنوان منبعی غنی از پروتئین و چربی‌های سالم، همچنین شامل اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین‌ها به ویژه ویتامین E و مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر است. مصرف این آجیل می‌تواند به تقویت ایمنی بدن کمک کند و فیبر موجود در آن در بهبود متابولیسم (سوخت و ساز) مؤثر است.

خرما

خرما به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی و منبع مفید برای تأمین انرژی شناخته می‌شود. این میوه شیرین حاوی مواد معدنی ضروری از قبیل پتاسیم، منیزیم و مس است. خرما می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده مصرف شود یا در تهیه اسموتی‌ها و دسرها به کار رود.

کشمش

کشمش یا انگور خشک منبعی سرشار از آهن، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها است. کشمش می‌تواند به بلغور جو دوسر و ماست اضافه شود یا در تهیه شیرینی‌ها به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا